Фестивал за дигитални номади и IT специалисти ви очаква това лято в Бургас

Шрифт: A A A
  отпечатай

Фестивалът ще включва развлекателна и конферентна част. Целта му е да покаже потенциала на бургаския регион сред хората, които могат да работят дори от плажа!

Участниците ще имат възможност да посетят местните забележителности, да участват в различни активности, да се запознаят с възможните места за работа на открито и закрито, за да усетят духа на Бургас и да припознаят града като място за отдалечена работа занапред.

Фестивалната зона ще е разположена на плажната ивица. Тя ще включва къмпинг зона, зона за релакс, сцена, открит бар и други. За онези, които желаят да движат проектите си от морския бряг, ще бъде осигурена интернет свързаност, както и работни кътове на закрито. Предвидени са още зона за дискусии, зона за вдъхновители, АРТ зона и зона за спорт.

Конферентната част ще се осъществява в Конгресен център - Бургас, като посетителите ще имат възможност за избор от няколко зали едновременно, а лекциите ще бъдат както с технологична насоченост, така и с фокус върху предизвикателствата пред хората, които работят отдалечено. Очаквайте семинари, обмяна на практики, уъркшопове, споделяне на лични истории и опознаване на различни култури и ценности.

Скоро ще узнаете повече за фестивала.

Изживей емоцията да работиш от плажа в Бургас!


Последна промяна: 14:04, 07 April 2023