Концерт "Фолклорно море"

www.facebook.com/kazinoto.burgas   Print   Font: A A A

КОГА

From :
to :

Where

гр.Бургас, Приморски парк, открита сцена "Охл
Coordinats : 42.49486542, 27.48233414
Концерт "Фолклорно море"

Contact us

Web : www.facebook.com/kazinoto.burgas
E-mail : kazinobs@gmail.com
Phone : +359 56 911867
Pin it

Related items