СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ

operabourgas.com   Print   Font: A A A

КОГА

From :
to :

Where

Бургас, Опера, Концертна зала „проф. Иван Вульпе”
Coordinats : 42.49438477, 27.46952438
СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ

Contact us

Web : operabourgas.com
E-mail : opera.bourgas@yahoo.com
Phone : +359 56 844 254
Pin it

Related items