Оперен концерт- “GRAN GALA OPERA”

operabourgas.com   Print   Font: A A A

КОГА

From :
to :

Where

гр.Бургас, Приморски парк, Летен театър
Coordinats : 42.49842834, 27.48260117
  Оперен концерт- “GRAN GALA OPERA”

Contact us

Web : operabourgas.com
Phone : +359 56 841 740
Pin it

Related items