КОНЦЕРТ НА ПФА „СТРАНДЖА" И АНСАМБЪЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ „СЛИВЕН"

  Print   Font: A A A

КОГА

From :
to :

Where

гр.Бургас, Приморски парк,Летен театър
Coordinats : 42.49847412, 27.48239899
КОНЦЕРТ НА ПФА „СТРАНДЖА" И АНСАМБЪЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ „СЛИВЕН"

Contact us

Pin it

Related items